Cazare Hoteluri Bucuresti, Pensiuni Bucuresti, Romania
Suport Clienti Cazare Hotel Bucharest  Cazare Hoteluri Bucuresti Cazare Hotel Bucarest Romania
Luni, 15 Iulie 2024
www.creativa.ro - Productie publicitara
Avangarden 3 Brasov

Cazare Romania la pret redus hoteluri Bucuresti, pensiuni Brasov, Bran, Sinaia

Avantaje oferite de noi 
pentru rezervari online!
Sistem securizat 3-D
Preturi mai ieftine decat la receptie
Rezervare garantata fara plata in avans
Verified by VISA MasterCard.
SecureCode.
       Despre sistemul 3-D Secure
       Confirmarea rezervari la hotelul dorit se poate face prin orice card VISA sau MasterCard (sunt acceptate atat cardurile de credit cat si cele de debit). XTravel este certificata 3-D Secure de catre VISA si MasterCard prin Romcard pentru tranzactii online cu orice card.
       3D Secure asigura in primul rand ca nici o informatie legata de cardul dumneavoastra nu este transferata sau stocata, la nici un moment de timp, pe serverele noastre, aceste date fiind direct introduse in sistemele Visa si MasterCard.
       In plus, 3D Secure este un sistem de autentificare a identitatii posesorilor de carduri in mediu electronic. Procesul de autentificare a posesorului cardului se face pe baza codului de securitate cunoscut numai de posesor si se desfasoara numai pe serverele Visa sau MasterCard.
       Sistemul 3D Secure permite efectuarea de plati on-line cu orice card emis sub licenta Visa sau MasterCard, inclusiv cele de debit si cele electronice Maestro si Visa Electron. Sunt acceptate si cardurile virtuale emise de aceste organizatii.
Securizat de:
RomCard Secure ROMCARD
3D-Secure
Technology
SSL

Securitatea tranzactiilor la
Hoteluri Bucuresti
este oferita de RomCard
liderul roman in domeniul
sistemelor de plata prin carti de credit.
mai multe detalii  

Hoteluri Bucuresti

Hoteluri Brasov

Hoteluri Poiana Brasov

Hoteluri Romania

Cazare Hotel 5 stele

Cazare Hotel 4 stele

Cazare Hotel 3 stele

Cazare Hotel 2 stele

Pensiuni Bucuresti

Pensiuni Brasov

Pensiuni Poiana Brasov

Pensiuni Romania

Pensiuni Transilvania

Apartamente Bucuresti

Apartamente Brasov

Apartamente Romania

Informatii Cazare

Bucuresti & Brasov

Calatorind prin Romania

Vremea in Bucuresti

Oferte Garsoniere Regim Hotelier

Gazduire in Romania

Noaptea in Bucuresti

Ambasade in Bucuresti

Harta Bucuresti

Inchirieri Masini Romania

Intrebari Frecvente

Review-uri Hoteluri

Harta Site

Adauga Site la Favorites

Home   /  Calatorind prin Romania
  Calatorind prin Romania
Litoralul Marii Negre
Clima calda, kilometri intregi de plaja, monumentele antice, podgoriile si statiunile moderne ii fac pe calatori sa ia in considerare coasta Marii Negre a Romaniei ca si destinatie de vacanta.
Coasta romaneasca a Mariii Negre este o imbinare de nou si vechi. Multe locuri istorice, monumente antice, sate traditionale impreuna cu o cultura traditionala a regiunii, care este un amestec de influente romane, grecesti si turcesti, convietuiesc alaturi de facilitatile moderne oferite de statiuni.

Mai multe poze
Castele si fortarete
Multe castele si fortarete din Romania au elemente de arhitectura unice si stiluri care reflecta traditiile si obiceiurile locale. Cele mai cunoscute castele romanesti sunt:
Castelul Peles
Orasul Sinaia (la altitudinea de 700 metri), ce gazduieste castelele Peles si Pelisor, este asezat la poalele muntilor Bucegi, pe Valea Prahovei.
Castelul Bran
Acest castel medieval fortificat, numit de asemenea si Casltelul lui Dracula, a fost construit in anul 1377 pentru a proteja imprejurimile Brasovului de invadatori. A fost de asemenea folosit si ca statie pentru turisti.

Mai multe poze
Delta Dunarii
Delta Dunarii este a doua delta ca si marime dupa cea a fluviului Volga, dar este cea mai bine conservata delta din Europa, avand o arie de 3442 km2.
Delta Dunarii gazduieste peste 300 de specii de pasari migratoare sau locale; 160 de feluri de pesti care includ si nisetru purtator de de caviar si 800 de familii de plante. Aceste locuri mlastinoase se intind pe 1,678,000 acri (2,622 mile patrate) cuprinzand canale maritime cu lacuri inconjurate de copaci, insule de trestie, stuf, numeroase lacuri si mlastini, paduri de stejari presarate cu liane, dune de destert si traditionalele sate de pescari.

Mai multe poze
Delta Dunarii se numara printre Rezervatiile UNESCO ale biosferei datorita caracteristicilor sale unice si varietatii ecosistemului.
Orasele Medievale
Brasovul, Sibiul si Sighisoara sunt unele dintre cele mai bine conservate orase medievale ale Europei. Sunt simboluri veritabile ale Transilvaniei. Aici vizitatorii pot regasi comori arhitectonice unice, case stravechi mici ce se intind pe strazi inguste, alei de piatra cubica si trepte acoperite de piatra.
Sighisoara, numita de Vlad Tepes ca fiind casa sa, este unul dintre cele mai frumoase orase ale Transilvaniei. Influentele arhitecturale nemtesti sunt vizibile in intregul orasel.

Mai multe pozes
Statiuni balneare
Clasica statiune balneara europeana este cea cu apa termala - minerala, unde oamenii merg la tratamente sub supraveghere medicala. Romania detine o treime din apele termala ale Europei. Efectul vindecator al acestor ape termale este dovedit ceea ce duce la popularitatea statiunilor. Prima statiune descoperita de anticii romani, Statiunea lui Hercule (Baile Herculane) si statiunea Calimanesti - Caciulata, din care Napoleon al III-lea lua apa minerala, sunt cele mai renumite statiuni.
Romania este foarte bogata in resurse minerale, precum apele termale, sulfuroase sau sarate dar si namolul natural. Minele de sare, muntii bogati in ozon sunt alti factori naturali ale tratamentelor.
Principalele statiuni ale Romaniei sunt: Mangalia, Neptun, Eforie Nord, Covasna, Slanic Moldova, Vatra Dornei, Borsec, Sovata, Tusnad, Calimanesti, Govora, Herculane, Buzias si Baile Felix.

Mai multe poze
Manastirile pictate din sudul Bucovinei
Sunt 48 de manastiri in total, unele avand ziduri fortificate. Aceste manastiri unice si biserici bizantine cu frescele exterioare exceptionale sunt printre cele mai fascinante lucruri de vazut din Romania. Sapte dintre aceste manastiri pictate au fost incluse in lista UNESCO cu Mosteniri ale Lumii. Principalele cinci manastiri pictate sin imprejurimile Sucevei sunt: Humor, Voronet, Moldovita, Sucevita si Arbore. De asemenea in apropiere se afla si manastirile Dragomirna si Putna, casele unei comunitati active de calugari si a unui muzeu ce contine manuscrise medievale si textile rare.

Mai multe poze
Bucovina merita a fi vizitata nu numai datorita sumedeniei de manastiri frumoase ci si pentru frumusetea sa naturala si simplitatea regiunii. Este un teritoriu ce contine natura in forma sa pura, nepoluata. Trebuie sa vizitati Bucovina deoarece are un peisaj unic.
Statiunea Poiana Brasov
La doar 12 km departare de orasul Brasov, intr-un luminis inconjurat de paduri de conifere, la picioarele Masivului Postavaru veti gasi cea mai renumita statiune de schi a Romaniei, Poiana Brasov.
Poiana Brasov ofera posibilitate de a practica o larga varietate de sporturi in toate sezoanele. Statiunei este renumita pentru partiile sale de schi cu grade de dificultate variate, atat pentru incepatori cat si pentru schiorii avansati.

Mai multe poze
Acceptam:VISA, MasterCard,
VISA Electron & Maestro
Comentariile clientilor nostri:
John B. (Poland) - 11/28/2007
Very good overall, excellent value for money, clean rooms, friendly staff. I would most certainly recommend staying here.
mai multe comentarii
Prima Pagina    |    Intrebari Frecvente    |    Review-uri Cazare Hoteluri    |    Link-uri Asemanatoare    |    Harta Site
All rights reserved XTravel Ltd. © 2002 - 2024