Cazare Hoteluri Bucuresti, Pensiuni Bucuresti, Romania
Suport Clienti Cazare Hotel Bucharest  Cazare Hoteluri Bucuresti Cazare Hotel Bucarest Romania
Sambata, 03 Decembrie 2022
www.creativa.ro - Productie publicitara
Avangarden 3 Brasov

Cazare Romania la pret redus hoteluri Bucuresti, pensiuni Brasov, Bran, Sinaia

Avantaje oferite de noi 
pentru rezervari online!
Sistem securizat 3-D
Preturi mai ieftine decat la receptie
Rezervare garantata fara plata in avans
Verified by VISA MasterCard.
SecureCode.
       Despre sistemul 3-D Secure
       Confirmarea rezervari la hotelul dorit se poate face prin orice card VISA sau MasterCard (sunt acceptate atat cardurile de credit cat si cele de debit). XTravel este certificata 3-D Secure de catre VISA si MasterCard prin Romcard pentru tranzactii online cu orice card.
       3D Secure asigura in primul rand ca nici o informatie legata de cardul dumneavoastra nu este transferata sau stocata, la nici un moment de timp, pe serverele noastre, aceste date fiind direct introduse in sistemele Visa si MasterCard.
       In plus, 3D Secure este un sistem de autentificare a identitatii posesorilor de carduri in mediu electronic. Procesul de autentificare a posesorului cardului se face pe baza codului de securitate cunoscut numai de posesor si se desfasoara numai pe serverele Visa sau MasterCard.
       Sistemul 3D Secure permite efectuarea de plati on-line cu orice card emis sub licenta Visa sau MasterCard, inclusiv cele de debit si cele electronice Maestro si Visa Electron. Sunt acceptate si cardurile virtuale emise de aceste organizatii.
Securizat de:
RomCard Secure ROMCARD
3D-Secure
Technology
SSL

Securitatea tranzactiilor la
Hoteluri Bucuresti
este oferita de RomCard
liderul roman in domeniul
sistemelor de plata prin carti de credit.
mai multe detalii  

Hoteluri Bucuresti

Hoteluri Brasov

Hoteluri Poiana Brasov

Hoteluri Romania

Cazare Hotel 5 stele

Cazare Hotel 4 stele

Cazare Hotel 3 stele

Cazare Hotel 2 stele

Pensiuni Bucuresti

Pensiuni Brasov

Pensiuni Poiana Brasov

Pensiuni Romania

Pensiuni Transilvania

Apartamente Bucuresti

Apartamente Brasov

Apartamente Romania

Informatii Cazare

Bucuresti & Brasov

Calatorind prin Romania

Vremea in Bucuresti

Oferte Garsoniere Regim Hotelier

Gazduire in Romania

Noaptea in Bucuresti

Ambasade in Bucuresti

Harta Bucuresti

Inchirieri Masini Romania

Intrebari Frecvente

Review-uri Hoteluri

Harta Site

Adauga Site la Favorites

Home   /  Bucuresti & Brasov
  Bucuresti & Brasov


Bucuresti este capitala Romaniei avand o populatie totala de 2,3 milioane. Este situat la jumatatea distantei dintre Marea Neagra si Muntii Carpati, aproape de Fluviul Dunarea, avand clima temperat - continentala (-3 grade celsius in Ianuarie si 25 grade in Iulie). Bucuresti este un oras plin de parcuri si gradini, inconjurat de lacuri si paduri. Incepand din 1930, datorita arhitecturii sale si a bulevardelor inconjurate de copaci Bucurestiul a primit numele de "Micul Paris".

De asemenea este faimos pentru viata de noapte activa. Romanii sunt latini, de aceea ei iubesc intens viata.

Mai multe poze
Aeroportul Otopeni este situat la o distanta de 18 km de Bucuresti. Romania are prea putine aeroporturi, astfel pentru transport intre orase trebuie sa utilizati trenul, masina personala sau serviciul de transport public. In oras puteti apela la serviciile companiilor de taxi sau la transportul in comun ce costa 0.65€ un bilet, cu rute de 30 de minute, care cu siguranta sunt foarte aglomerate si nu sunt o garantie ca veti ajunge la timp la locul dorit. Gara de Nord, principala gara a Bucurestiului este aproape de metrou astfel accesul catre oras este foarte rapid.
Brasov
Situat in partea centrala a tarii, langa raului Olt, judetul Brasov este de fapt 'tara" turismului. Este usor sa vorbesti despre aceste locuri fara un interes turistic decat sa mentionezi despre nenumaratele locuri unde ochiul si inima sunt fascinate de privelisti minunate. Originile Brasovului ca si oras medieval se pierd in vremuri indepartate. Cladirile Brasovului pot povesti multe despre evolutia orasului dealungul anilor. Numit si Kronstadt sau Corona, Brasovul a fost resedinta unor mestesugari, bijutieri si negustori din Transilvania.


Mai multe poze
Datorita peisajului natural si a amplasarii sale in centrul unei regiuni de interes turistic, Brasovul se afla printre primele destinatii turistice ale turismului romanesc. De aici pornesc numeroase zone turistice: Valea Prahovei cu faimoasele statiuni Sinaia, Azuga, Busteni, Pasajul Bran - Rucar; Valea Oltului si muntii si dealurile din zona Covasnei. Acesta este locul ideal pentru turism, vacante scurte sau pentru practicarea diferitelor sporturi. Pornind din Brasov, Poiana Brasov, Predeal, Bran, Zarnesti, Rasnov, Vama Buzaului sau din Victoria, muntii pot fi usor de explorat fiind la o distanta de maxim 10 km. De aici se poate ajunge in orice loc de interes turistic in maxim jumatate de zi cu trenul sau cu masina. Trebuie mentionat faptul ca Brasovul este un loc interesant, datorita numeroaselor monumente de arta, istorice si culturale.

Printre locurile de interes ale orasului se numara ruinele cetatii construite in 1553, o biserica gotica din secolul XIV, Biserica Sfantului Bartolomeu din secolul XIII si Primaria, din anul 1420. Doua dintre centrele culturale ale Brasovului sunt Libraria Centrala a Brasovului, ce detine o colectie impresionanta de manuscrise romane si Muzeul istoric aflat intr-o cladire din secolul XV a primei Scoli Romane. Aici se afla si Universitatea "Transilvania" Brasov fondata in anul 1971.

Biserica Neagra este cea mai mare cladire in stil gotic din Romania, construita intre anii 1384-1477, cu o lungime de 89 m si o latime de 38 m; numele sau (Biserica Neagra)provine de la marele incendiu din 1689 ce a provocat mari pagube iar peretii sai devenind negri; este remarcanta datorita elementelor renascentiste si baroce, numeroaselor statui si datorita uneia dintre cele la vechi orgi (cu 4000 tuburi cu 75 registers) din tara. O colectie impresionanta de covoare / carpete orientale ( din secolele XVI - XVII)este expusa in biserica.

Daca doresti sa iti amintesti Brasovul asa cum este el de frumos, poti lua telecabina catre restaurantul Panoramic de pe muntele Tampa. Orasul se intinde la picioarele tale si acest lucru te va face sa te simti deasupra lumii.
Acceptam:VISA, MasterCard,
VISA Electron & Maestro
Comentariile clientilor nostri:
angela (DOHA, QATAR) - 9/24/2007
First of all this is not a hotel, this is a villa, or a “pension”. They called themselves “hotel déjà vu”, on the website where I booked my stay. And it’s far from what 5 stars should be. There are no 5 five stars hotels in Cluj, that’s for sure!!! Their website seems like a pretentious arty-farty presentation of an old villa, which was once renovated in what they called art-nouveau style. I am not going to comment any of that, this place is a joke. We’ve got a massive Internet bill, and you should watch out for that. They have an obscure system of counting how “much” Internet you’ve used (which they couldn’t explain). We were charged “mistakenly” for an extra bed, and if I didn’t go back and asked about it, they wouldn’t have mentioned anything. The room was clean when we arrived. However, it hadn’t been cleaned during our stay because, apparently they couldn’t find the key, which we basically left at the reception every morning. The dinning room needs renovation, in my view. There was a persisting tobacco smell (in this supposedly non-smoking area), stale atmosphere. The food was al right but, again, so not 5 stars! The location is nice, the villa is in a very quite area of the city, close to the central park, and the centre of the city. You need to walk about 20 minute to the nearest bus station though. There are better hotels in Cluj for this price. Just do your homework, make your research
mai multe comentarii
Prima Pagina    |    Intrebari Frecvente    |    Review-uri Cazare Hoteluri    |    Link-uri Asemanatoare    |    Harta Site
All rights reserved XTravel Ltd. © 2002 - 2022