Cazare Hoteluri Bucuresti, Pensiuni Bucuresti, Romania
Suport Clienti Guest House Poiana Brasov Cazare Pensiune Poiana Brasov Pensione Poiana Brasov, Romania
Sambata, 28 Martie 2020
www.creativa.ro - Productie publicitara
Avangarden 3 Brasov

Cazare Romania la pret redus hoteluri Bucuresti, pensiuni Brasov, Bran, Sinaia

Avantaje oferite de noi 
pentru rezervari online!
Sistem securizat 3-D
Preturi mai ieftine decat la receptie
Rezervare garantata fara plata in avans
Verified by VISA MasterCard.
SecureCode.
       Despre sistemul 3-D Secure
       Confirmarea rezervari la hotelul dorit se poate face prin orice card VISA sau MasterCard (sunt acceptate atat cardurile de credit cat si cele de debit). XTravel este certificata 3-D Secure de catre VISA si MasterCard prin Romcard pentru tranzactii online cu orice card.
       3D Secure asigura in primul rand ca nici o informatie legata de cardul dumneavoastra nu este transferata sau stocata, la nici un moment de timp, pe serverele noastre, aceste date fiind direct introduse in sistemele Visa si MasterCard.
       In plus, 3D Secure este un sistem de autentificare a identitatii posesorilor de carduri in mediu electronic. Procesul de autentificare a posesorului cardului se face pe baza codului de securitate cunoscut numai de posesor si se desfasoara numai pe serverele Visa sau MasterCard.
       Sistemul 3D Secure permite efectuarea de plati on-line cu orice card emis sub licenta Visa sau MasterCard, inclusiv cele de debit si cele electronice Maestro si Visa Electron. Sunt acceptate si cardurile virtuale emise de aceste organizatii.
Securizat de:
RomCard Secure ROMCARD
3D-Secure
Technology
SSL

Securitatea tranzactiilor la
Hoteluri Bucuresti
este oferita de RomCard
liderul roman in domeniul
sistemelor de plata prin carti de credit.
mai multe detalii  

Hoteluri Bucuresti

Hoteluri Brasov

Hoteluri Poiana Brasov

Hoteluri Romania

Cazare Hotel 5 stele

Cazare Hotel 4 stele

Cazare Hotel 3 stele

Cazare Hotel 2 stele

Pensiuni Bucuresti

Pensiuni Brasov

Pensiuni Poiana Brasov

Pensiuni Romania

Pensiuni Transilvania

Apartamente Bucuresti

Apartamente Brasov

Apartamente Romania

Informatii Cazare

Bucuresti & Brasov

Calatorind prin Romania

Vremea in Bucuresti

Apartamente de inchiriat cu XTravel

Gazduire in Romania

Noaptea in Bucuresti

Ambasade in Bucuresti

Harta Bucuresti

Inchirieri Masini Romania

Intrebari Frecvente

Review-uri Hoteluri

Harta Site

Adauga Site la Favorites

Prezentare Cazare Pensiune

Home   /  Romania Pensiuni   /  Poiana Brasov Pensiuni   /  PENSIUNE Cassandra
  NUME PENSIUNE :  PENSIUNE CASSANDRA
Categorie: **** Adresa:
Telefon: +4 0268 262 281
Servicii:
Bar Baie echipata
Personal pt. gatit Incalzire centrala
Servire mic dejun Sala de conferinte
Baia individuala Mancare specific international
Mancare romaneasca TV cu cable/antena satelit
Biliard Frigider
Personal poliglot Restaurant
Terasa Informatii turistice
Semineu

HA-Cassandra Pension, Poiana Brasov

  Pensiune Cassandra Poiana Brasov - Oferta Preturi
Single Dublu (pat dublu)
Tot Anul 65€ 80€
* preturile sunt pe noapte / camera
Pretul din oferta include: TVA, Mic-dejun, Taxa hoteliera
Optional:
Poza 1 de la Pensiune Cassandra Poiana Brasov Poza 2 de la Pensiune Cassandra Poiana Brasov Poza 3 de la Pensiune Cassandra Poiana Brasov Poza 4 de la Pensiune Cassandra Poiana Brasov Poza 5 de la Pensiune Cassandra Poiana Brasov
mai multe imagini
  Descriere Pensiune
   Complexul Turistic Cassandra din Poiana Brasov este alcatuit din pensiune si vila de vacanta. Impreuna, se ofera spre inchiriere de catre turisti un total de 23 de camere (12 unitati de cazare in pensiune si 11 camera in vila), camere care se pot rezerva si in regim single.

   Cazare in Pensiunea Cassandra

  Pensiunea este formata din 10 camere duble matrimoniale, cu bai individuale, cu minibar, linie telefonica si televizor. 2 apartamente cu salon intregesc oferta de cazare in pensiune Cassandra. Un living este aferent intregii pensiuni, unde puteti citi, viziona la televizor sau conversa cu ceilalti turisti. Relaxarea se asigura si pe terasa exterioara sau in resaturantul de 60 de locuri.

   Oferta de cazare in Vila Cassandra

  Vila de vacanta este formata din 11 camere, cu bai individuale, telefon si minibaruri, si un apartament elegant cu salon, dormitor si baie. Si acestei unitati de cazare ii este aferent un living comun, dar are in plus fata de pensiune, o sala de conferinte de 40 de locuri, sala de biliard, depozit schiuri si o bucatarie complet echipata.
   Mai mult decat un simplu loc de inchiriat in Poiana Brasov pe perioada vacantei sau concediului, Pensiunea si Vila Cassandra tind sa fie printre cele mai bune oferte de cazare din Poiana Brasov.
Acceptam:VISA, MasterCard,
VISA Electron & Maestro
Comentariile clientilor nostri:
angela (DOHA, QATAR) - 9/24/2007
First of all this is not a hotel, this is a villa, or a “pension”. They called themselves “hotel déjà vu”, on the website where I booked my stay. And it’s far from what 5 stars should be. There are no 5 five stars hotels in Cluj, that’s for sure!!! Their website seems like a pretentious arty-farty presentation of an old villa, which was once renovated in what they called art-nouveau style. I am not going to comment any of that, this place is a joke. We’ve got a massive Internet bill, and you should watch out for that. They have an obscure system of counting how “much” Internet you’ve used (which they couldn’t explain). We were charged “mistakenly” for an extra bed, and if I didn’t go back and asked about it, they wouldn’t have mentioned anything. The room was clean when we arrived. However, it hadn’t been cleaned during our stay because, apparently they couldn’t find the key, which we basically left at the reception every morning. The dinning room needs renovation, in my view. There was a persisting tobacco smell (in this supposedly non-smoking area), stale atmosphere. The food was al right but, again, so not 5 stars! The location is nice, the villa is in a very quite area of the city, close to the central park, and the centre of the city. You need to walk about 20 minute to the nearest bus station though. There are better hotels in Cluj for this price. Just do your homework, make your research
mai multe comentarii
Prima Pagina    |    Intrebari Frecvente    |    Review-uri Cazare Hoteluri    |    Link-uri Asemanatoare    |    Harta Site
All rights reserved XTravel Ltd. © 2002 - 2020